Информирај се - OhridNews
BANER OB –
 • Dr. Batkoski
  70 godini pecatnica kosta abras
  АСП ДАЛВИНА 1
  Baner la fabrique 550-125
 • Во Охрид наврнале 50 литри на метар квадреатен

  06.08.20 11:33

  Концертот на турските уметници на Охридско лето се префрла во црквата Света Софи..

  06.08.20 11:27

  Откажани концертите што требаше да се одржат на СРЦ “Билјанини извори”

  06.08.20 09:35

  Видео: Стар град нападнат од млади, на секој ќош седенки и забави под отвор..

  06.08.20 07:00

  Обновено: Шестото издание на „Вино & Џез“ со Владимир Четкар презакажано з..

  06.08.20 07:00

  Сестрите Прозорови ја отворија драмската програма на „Охридско лето“

  06.08.20 07:00

  Туристичките агенции ќе може да се регистрираат на платформата “Дома си е д..

  06.08.20 07:00

  Со работа почна новиот ноќен клуб „QUEEN“ во Охрид

  06.08.20 00:22

  Започнува второто алтернативно културно-забавно лето

  05.08.20 18:49

  „Последната експедиција“ повикува на „Охридско море“

  05.08.20 18:38

  Свежо овошје за здравствените работници

  05.08.20 18:32

  Пад на цената на сместувањето во јули

  05.08.20 14:18

  Обновено+фото: Петмина повредени во две сообраќајни несреќи на магистралата..

  05.08.20 13:46

  Обилните врнежи предизвикаа проблеми и локални излевања во делови од градот

  05.08.20 13:03

 • Baner Restoran Cun
  30 godini restoran Sv. Sofija
  Kadmo_Bar_najavi
  Cuba Libre
 • EVN
 • Kampanja Total tv
 • Ресторан Мече насловна
 • „Последната експедиција“ повикува на „Охридско море“

  05.08.20 18:38

  Креативно видео на млади охриѓани за илинденската еко катастрофа

  04.08.20 09:27

  Црвена месечина

  04.08.20 09:10

  Премиера на новата песна и спот на „Броз“ и „Билјана“

  31.07.20 16:00

 • OhridNews rezerva
  Nekrolozi
 • Банер Совет за етика во медиуми