Охрид - Page 140 of 140 - OhridNews
Јавни часови во „Методи Патче“

19.12.06 01:04

Традиционално пред Нова Година во музичкото училиште „Методи Патче“ – Охрид, се одржуваат јавни часови на кои композиции изведуваат учениците од повеќе одделенија Од понеделник ...

Отворена изложба на уметнички дела на зависници од дрога

15.12.06 16:45

Уметнички дела изработени од зависници на дрога во Дневниот центар за корисници на дроги и членови на нивните  семејства од денеска се изложени во Центарот за култура “Григор Пр...

Охридскиот цивилизациски код не заслужува кич култура

07.12.06 13:24

Владимир Четкар во интервју за OhridnewsOhridnews: Каде се движи твојата музичка кариера по соработката со легендарниот европско-американски бенд Jestofunk познат по албумите во...

Денеска промоција на три книги

07.12.06 09:40

Во рамките на чествувањата на 8 Демекври-св Климент Охридски патронот и заштитник на Охрид деска во нашиот град ѓе бидат промовирани три книги Во 17 часот во Центарот за култура...

Dr Batkoski pod artikli