Регион/Свет - Page 1389 of 1391 - OhridNews

Регион/Свет

18.02.07 12:27

Кинеска Нова Година – година на свињата

Кинезите денеска ја почнуваат нивната 4705 година – година на...

17.02.07 00:52

Светско првенство за baby boom

Светското првенство во фудбал не беше добро само за германската еко...

17.02.07 00:25

Тоше во Арена пред 19 илјади гледачи

Еден од најдобрите машки балкански поп вокали, на најдобар можен на...

14.02.07 14:09

Хитлеровиот тркачки автомобил на аукција во Париз

Предвоениот тркачки автомобил на Адолф Хитлер, „Ауто Унион тип Д“,ќ...

13.02.07 23:07

Историјат на Св. Валентин (Денот на вљубените)

Секој февруари, низ цела земја, вљубените разменуваат цвеќиња, кола...

09.02.07 08:46

Умре Ана Никол Смит

Милионерката Ана Никол Смит (39) е пронајдена мртва во хотелска соб...

02.02.07 23:14

Кадилакот од ТИТО на ремонт

“Cadillac Eldorado” од 1951, возило со кое Јосип Броз Т...

30.01.07 16:53

Земји за опуштено живеење

Американскиот туристички магазин “Интернационал Ливинг“спроведе ист...

25.01.07 22:37

Рент-а-демонстрант

Единствено нема да подржуваат неонацистички ставови, сето останато ...