Регион/Свет - Page 1391 of 1391 - OhridNews

Регион/Свет

06.01.07 18:06

Брзо замрзнување на луѓе

Научниците од универзитетот во Питсбург успеале со брзо вбризгување...

29.12.06 09:54

Веб сајтот на Бритни – затворен

Сопственикот на службената фан веб-страна на Бритни Спирс (Britney ...

24.12.06 13:33

“Терминаторот“ скрши нога

Арнолд Шварценегер, републикански гувернер во сојузната држава Кали...

12.12.06 10:27

Пријатели пак заедно?

Ѕвездите на популарната американска серија “Пријатели“ во тајност п...

11.12.06 01:56

Проституцијата била нормална “професија

Педесет и пет отсто од мажите врз кои е направено ова истражување с...