OhridNews TV - Page 15 of 28 - OhridNews
Банер ХОТАМ 2022 – во содржини
Министерство за комедија: „Руски пакости“

20.09.18 14:05

„Не гледај Маша руска пропаганда е!“ Министерството за комедија сатирично ги анализира актуелностите и разните вести поврзани со нив  ...

Министерство за комедија: Кој шо метла фати назат не се врати!

17.09.18 20:14

„Метлата во Република Македонија се третира како орудие“ За што се друго служи ова „орудие“ во анализата на најновите актуелни случувања во земјата на Министерството за комедија...

Министерство за комедија: Слончиња ентузијасти ќе се населат во Македонија

15.09.18 12:07

„Слончиња од Белгија ќе дојдат кај нас Нека им кажит некој дека се преголеми ентузијасти“ –  вели стендап комичарот Никола Тодороски во најновата анализа на актуелните слу...

Министерство за комедија: За јазикот наш насушен

13.09.18 19:37

Новото издание на Министерството за култура е посвеено на последните бранителки на јазикот наш насушен...

Видео: Традицијата не е традиција ако не e објавена Фејсбук

12.09.18 10:42

”Нека шутнит детето ѓум за да му е бистар патот само не го објавувај на фејсбук…” На ”древните” обичаи поврзани со тргнување во училиште посветена ...

Министерството за комедија: Многу гости ни дојдоа

11.09.18 08:10

Колку појќе се ближиме со кафанава до ЕУ толку појќе гости ќе идат на пијачка по стара цена…

Видео: Автобус заглави во Кошишта

08.09.18 11:59

Ново лето, стар проблем Голем туристички автобус со странски регистарски таблички  вчера заглави на една од острите кривини на ул ”Кирил и Методиј” во населбата Коши...

Министерство за комедија: Само тендер ќе ја обедини Македонија

07.09.18 10:51

Што може да ја обедини оваа разединета земја Анализа направи Министерството за комедија

Министерство за комедија: Појаки од Шведска

05.09.18 17:42

Жими подобар стандард, патишта болници, економија, комуникација со цел свет и уште 150 други вака не битни работи по имет Ти да видиш ние шо имаме… Целосната компарација н...

Министерство за комедија: Да се постави јавно џакузи во секој град

03.09.18 22:49

Да се постави јавно џакузи во секој град и да си се вариме на тивко, предлага Министерството за комедија во најновата пародија Погледнете:...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер