OhridNews TV - Page 14 of 28 - OhridNews
Банер ХОТАМ 2022 – во содржини
Министерство за комедија: Корумпиран политичар

09.10.18 19:39

Корумпиран политичар е вид кој последен ќе исчезне Зошто Анализира Министерството за комедија

Министерство за комедија: Маалски дуќанџии

08.10.18 18:27

Новата епизода на Министерството за комедија е посветена на времињата минати и навиките…

Министерство за комедија: Потрчко

06.10.18 09:36

Еден од најважните ресурси на ова застарено општество кое е во транзиција е видот таканаречен потрчко  ...

Министерство за комедија: Шофер институција

04.10.18 18:37

Повеќе или помалку сите во животот се соочиле со овој феномен…

Министерство за комедија: Провинцијалка

28.09.18 18:31

Дел од циклусот #ендемскивидови на раб на исчезнување Со влез во современото, брзо, препонајпреубо општество, без булки крај шините и ваквите ендемски видови ќе исчезнат Министе...

Министерство за комедија: За ендемските видови 2

27.09.18 23:10

Дел од циклусот #ендемскивидови на раб на исчезнување Со влез во современото, брзо, препонајпреубо општество, без булки крај шините и ваквите ендемски видови ќе исчезнат Министе...

Министерство за комедија : За ендемските видови

26.09.18 17:02

Во најновото издание на Министерството за комедија, дел од серијалот епизоди посветени на ендемски видови кои се на раб на исчезнување...

Видео + фото: Одбележан јубилејот на ресторанот „Св. Софија“

23.09.18 13:46

Култниот охридски ресторан „Св Софија“ синоќа го одбележа 30-от роденден На прославата присуствуваа голем број гости, видни граѓани, јавни личности, деловни партнери и пријатели...

Министерство за комедија: Иднината доаѓа

22.09.18 10:35

Сајбер актуелностите се во фокусот на најновата сатирична анализа на Министерството за комедија:

Видео: Пропаганда стајл – пародија на политичката кампања која не опкружува насекаде

21.09.18 09:26

„Кампања е и пропаганди фрчат…“ Пропаганда стајл е пародија на Министерството за комедија на познатиот глобален музички хит „Gangham style“, во која се „опева“ актуелната ...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер