OhridNews TV - Page 16 of 28 - OhridNews
Банер ХОТАМ 2022 – во содржини
Видео: Ред е владата бар по едно кафе да частит

31.08.18 20:57

Темата со интригантен наслов, е предмет на анализа на стендап комичарот Никола Тодороски во новата епизода од серијалот на Министертсвото за комедија:  ...

Министерство за комедија: Мајстори за се!

29.08.18 16:14

Во оваа земја има мајстори за се, вели стендап комичарот Никола Тодороски Тој ги анализира „мајсторите“ во најновата епизода на Министерството за комедија  ...

Mинистерство за комедија: Од сите предмети мораше географија да е?

28.08.18 00:15

Зошто запнавме со географска одредница од сите можни одредници Дилемата е предмет на анализа во најновата епизода на Министерството за комедија...

Видео: Министерството за комедија ја раситна педесетката

24.08.18 22:42

Јубилејно 50 издание на обсерваторот на актуелните настани во земјата, Министерството за комедија на стендап комичарот Никола Тодороски...

Министерство за комедија: Грижа за лажни вести

24.08.18 09:04

Од ОБСЕ загрижени дека може да има лажни вести за време на кампањата за референдум Јас загрижен ќе сум ако немат лажни вести… Стендап комичарот Никола Тодороски од Министе...

Министерство за комедија: Клето лето

22.08.18 21:04

Променливо време и летните збрки се тема на најновата опсервација на Министерството за комедија на познатиот стендап комичар Никола Тодороски...

Видео: Работа во странство и то не е работа

22.08.18 01:00

„Работа во странство и то не е работа“ –   е насловот на најновото видео на стендап комичарот Никола Тодороски За што станува збор погледнете во продолжение:...

Министерство за комедија: Вежбите со осиромашен ураниум ќе ја светнат економијата

20.08.18 20:30

Вежбите на Криволак ќе ја светнат економијата со осиромашен ураниум, порачува Министерството за комедија Деталите од специјалниот извештај под кодно име ”Панцир за секого&...

Видео: Како поинаку во ова наше апсурдно секојдневие

17.08.18 20:01

Апсурдни прашања составени од рандом зборови предложени од публика на кои Никола дава уште поапсурдни одговори Како поинаку во ова наше апсурдно секојдневие...

Видео: Урнебесна пародија на вечно оспоруваниот охридски туризам

22.07.18 10:32

Инспириран од вечните теми: Охрид е скап, Не нудит ништо, бесконечно критикуваната и карикатурирана охридска љубезност и услужлувост… познатиот стендап комичар Никола Тодо...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер