Колумни - Page 2 of 65 - OhridNews
Колумна: „Мерко VS хранана“

23.03.21 13:07

Чек малку чек од Брза Пошта ме ѕвонат: Вака бате, од кружниот тек прво по булевар “Мерко“, од тука вртиш првата десно и преку мостот “Мерко Рамиз“, па лево до крај на “Мерко Рам...

Колумна: Полициски час = егалите = од Баба ноќни активности

09.03.21 07:00

Абе да би Господ умот ми го испил Да би јас аир не видел Да би пролиф на раскрснцава ме фатил Оф како ли како не се сетив и јас да пишам така Да пишам писмо како Мицале наш, Гос...

Колумна: Пту за мене, пту за Зоки, пту Сашко, пту за Никола, р`к, пту НА сите….

02.03.21 09:01

85…90…95…100 , зад мене пред мене никој Бааараааам Дал ти теквит на ова игра шо ја игравме ко дечишта „Криш миш“ Јас мислам најубата игра во време на комунизмо...

Колумна: Пелцина

23.02.21 09:17

Ајде мило спремно си Врзи си ги патичињата Така душо Море мило второ одделение си и чичко Зоки рече дека требит да почниш со сексуално образование Така мил тој Види го…Зна...

Го оспорвам словенскиот јазик: зборват белчишки

23.12.20 07:10

Еци пеци пец…ти си мали зец, а ти п о з и т и и и в е н на к о р о н АААА Ајде изолација, бате ти, а другите дома Немам појќе пецој да ве тестирам И другите нејдајте утре ...

Колумна: „Чизма је панцир ваше главе“

16.12.20 01:02

Ајде ајде брачко за частење стана Види го, не туку кркај сега Јас да добиев чизми после 12 години ќе праев чизма парти Ами како Абре све шо доби чизма голо тасма, ама обавезно н...

Колумна: Директоре …со плештиве…извини

09.12.20 11:15

Слушај сега вака Немој негде да сте кикснале Ко шо вежбавме 6 месеци исто така да се спроведит, да не си играме со нашиот углед, просперитет и евроинтеграција Значи по цела долж...

Колумна: Баба Тодор

01.12.20 09:29

Вака да ми ти кажам Една работа имам заклучено во моево битисување во ова наша златна НСРМ Само молим те на кратко, дур ја спремет колана, зш Мицко викат да вртиме низ град да с...

Колумна: Пушни си

24.11.20 11:06

Делетејааааа пушетејаааа пак ќе биде наша најмилааааа……чингерлаки чингерлакики…мајсторе секни малку Ми ѕвонит телефонов Ало…кажи брате Абре идај ајде в к...

Лаф муабет со Трампета

17.11.20 09:38

Алоооо…абре Дончо ти си Ај да не пукниш Еввааа како ме изненади Господ здравје да ти дајт шо се јави, уште поубо тупе Господ да ми ти дајт Шо ти текна вака Од ко си ојде ...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер