Колумни - Page 5 of 58 - OhridNews
Колумна: Паркинго масовно на цел град

18.06.18 01:00

Шшшшшш…затни то камарата да слушнам временска прогноза Абре знам дека и тие лажат ама не од корист ко политичариве Заполти то камарата чек: Денсека времето во Северна Маке...

Договорот за спорот за името – Многу прашања без одговор

16.06.18 12:48

Според Договорот меѓу Република Македонија и Република Грција, во еден од членовите пишува дека Филип Македонски и Александар Македонски се Хелени – Грци и немаат никаква допирн...

Колумна: ТЕТА НО ЛГУ Е САКАТМАЦЕ ДОНИЈА

11.06.18 09:16

Ева ева Ар шо бараш во дневнава Ти реков да не мрдаш од спалнана и ходникон на вака Ар не си ќор дека имам гости од странство, тие не се навикнати вака да гледет чоек во униформ...

Република Арачиновска Македонија. А?

04.06.18 07:00

Е бре Капоне бре Ал Ох море Педро Алонзом та Џек Мевосек Та и Ескобар Абре ниеден неможам да ве разберам ниеден од вас Како не ви текна Тук окапавте по судој по затвори, а не се...

Колумна: Ваучер еден ваучеросан

28.05.18 09:31

Абре соземи се, ваучер си напрен ебате будала еден Ќе се отруеш со ракишче само и само бесплатно да да ојш по визити без пари со такси Море шо арно сме виделе ние од ова чистокр...

Колумна: Ние сме Амдови, Амди е наш

21.05.18 09:24

Ар истреби се мафни се шо туку ми идаш таков со чаршафиште околу дисаѓите ојден еден Ко попален Калигула ми гледаш Ар ој облечи се и врати се чоечки зш комшиве ќе мислет дека на...

Колумна: „Faleminderit, Komandant Hoxha“

14.05.18 08:39

Да и јас се приклучвам кон величењето на Џезаир Шаќири алијас командантавет Хоча Не ми се мршти многу во право се сите шо на социлајните…чек да прочитам…с о ц и ј а ...

Колумна: Коце си корнит косиштата

07.05.18 11:08

Се чудам како на никој не му текна Како си дозволивме да се мачиме 30 години, да бидиме во заблуда 30 години за то кај лежит нашиот просперитет Абе шо не праевме за да успејме, ...

Колумна: Сензитивна жерновница в тил

30.04.18 09:48

Вакви луѓе сакам и ценам Како бре за кого ти зборвам Незнам како живејш без да пратиш политика, абе денес и бебено прво викат Кољо, Зајко, Амди после мама и тато Е за Влатко од ...

Колумна: Или со Бојко или со Стојко

23.04.18 08:51

Ах леле судбино Ах леле загреота бре бре Абре зш вакви вести пред викенд да ми ојт јабана викендот од секирација И не само овај викенд туку ми се сјеба и 1-ви мај, а можда и Или...

Dr Batkoski pod artikli