Колумни - Page 3 of 59 - OhridNews
Колумна: Меркел и Муко ни ја отварет ЕУ портата во јунски септември

17.06.19 07:00

Ар не ти викав јас да не се кладиш да не трчашА Ко ти викав слушај паталец и сезнаец, а не гаталец Пак опна опклада по 3 патарини од Охрид до Скопје преку Битола Се изгоре се за...

Колумна: “Доктори трчаТ“

10.06.19 08:57

Абре дај бре уозбиљи се бре аман Каков “Охрид трчаТ“ каков бутур Јас незнам како ти се видело така Ти бар требит да си опулен во очите ко финџал, ти нон стоп го гледаш и слушаш ...

Колумна: Завршена делницата Чмарово-Дабиле-Ватикан

03.06.19 08:20

Ебате то среќата ебате Абре купви ти златна лента, околу 100 метри зедов, ножици позлатени, поникловани, море хелихоптер нарачав за Агушета, а јас…јас израдван ко мајка на...

Колумна: Федер федера не жалит тешко кој го имат

27.05.19 09:26

Ај бре не туку ѕмиздри ќе се најт решение Не туку се лигај Абе слушај ме ти мене имат рецепт за успех и ти го имаш во тебе успехот само немојш да го препознајш Да бе, ко ти вика...

Колумна: Потоп на Македонија

20.05.19 07:00

Е да ти кажам брат ми пукна филмот од све И од метла и од правосмукалка и од маџарски гулаш и од дивоградби и од……Ааааа немат појќе Тргвам црта и све нека ојт и 600 ...

Колумна: Метла, варош и баба

13.05.19 07:00

Чек бре бабо аман и ти веќе Дај смири се Дај не палардисви многу Слекви до миничот и подвезиците, седни пред телевизор и вози се со Вучиќ Ар шо потреба ти да помогвиш Која си ти...

Колумна: Баба во првите редој на ДЗС

01.04.19 09:43

Пред скриптум: Иронијата, сарказмот и критиката не се однесвет на вработените на долу спомнатите институции Напротив за нив само пофалби Абре бабо облекви се спремај се не туку ...

Колумна: Penis bonus pax in domus

25.03.19 08:29

Шшшшшшшшш Ќути…абре доктори заполти то муцката Знајш дека реклами ептем многу сакам посебно оние кај шо имет паметна порака и не се селски Ќут да ја слушнам: “Со …за...

Колумна: Д-р Латас и трубата

11.03.19 08:43

Е бре де бре…ар вчера овде како пес ми беше и бараше прочка, а денес пак ќе ме нервираш пак грешки ќе ми прајш Не дојде вчера излигаен, измрсулаен пак на колена клекна как...

Колумна: Епа п….да му лепа родител 2

04.03.19 07:00

Абе каци бе ти пиле Каци ти дете Каде це кијаш Иѕеѕи да ми те видиме Ух мил тој Ѕацо не ми те сакат никој цонце Ни твојте ни дугите Ѕацо Мил тој Мицко само ми го напаѓате Држел ...

Dr Batkoski pod artikli