Колумни - Page 4 of 62 - OhridNews
Колумна: Раце и од позади за текстилките

05.11.19 07:00

Да беееее дааа…све си е предвидено Ам како Во склоп на финансиите за новиот клинички центар клаени се финансии новиот клинички да си имат подружници со доктори пластичари ...

Колумна: Ние нема да крадиме. А ние градиме….жифни мајка

28.10.19 07:00

Море…чим велит дека немат да крадет немат Е сега не рече “жими мајка“, ама рече чесен пионерско-електроцентралски збор А го знајме малиот дека електроцентрала му е препоте...

Колумна: Шупакот напред, а нас одпозади

21.10.19 09:50

“Делетејаааааа парчетејааааааааааа…“ то маестро…тоооо в уши да ми бучит, да јачит……ах мори мајко мила ах……малечка дај ваму уште една тура, ед...

Колумна: Ќе профункционирaт “ФЉОТСЕРМАК“

14.10.19 07:00

Абре полека, полека Шо е ветено ќе бидит Море нестрпливи ова арачиновци Фала му на Господ златен шо ги имаме 300 пилоти само во Арачиново, мада појќе се ама за 300 е ветено, та ...

Колумна: Кафеавата видра и Бундестагот

01.10.19 06:59

Де бре охриѓаништа аман те бре Ме усрамивте Ме бутуросавте Сите колумни кај шо пишев дека скопјанишчана се за нигде ми ги фрливте како гума во Вардар За нив викав дека со лајца ...

Колумна: Чекајќи го Министерот во струшка Хирургија

23.09.19 08:43

На све дедо шо ми рекол му вервев Години Чоекот како дете од стара мајка, напатен чоек комуницираше со мене најмногу со поговорки како секој дедо со внукот Но една не му ја приф...

Колумна: „Зоки и Мицко ќе прает ајвар за Какица“

16.09.19 07:00

Леле леле се скинав од радвење Абе кој го натера Гулашарон да избегат, аир да не видит, на раскрсница пролив да го фатит и на родителска прdеж да му се испуштит Абре уште е во ф...

Колумна: Коки, Саки, Боки, Оки, Какица… и пак Муртиноки жив

10.09.19 10:53

Бре бре бре по копуци, ашлаци шо ќе бевте вакви Абре месец дена ве остајв сами и ја испосравте работата Колку сте неспособни ќе требит по еден Македонец да идат со вас газот да ...

Таткото на Марко: Зарем тешко е да се извага – НЕЧИЈ ЖИВОТ или еден прием помалку, провизија, Мерцедес…

19.08.19 07:00

„Ќе пливам за децата со ретки болести Оваа година целта ќе биде многу голема и тешка, но со Ваша подршка, јас ќе успеам“ Ова беа зборови кажани на отворена сцена, пред македонск...

Колумна: Сузбиена банда јајчари

29.07.19 08:03

Оооо љубави добро дојде Ајде љубави влегви Како ми си љубави Ајде едвај те чекав да побрбаме Виде Виде како средвит државичкава само ако се сакат А То брееее убо им прает Конечн...

Dr Batkoski pod artikli