Колумни - Page 8 of 65 - OhridNews
Колумна: Ќе профункционирaт “ФЉОТСЕРМАК“

14.10.19 07:00

Абре полека, полека Шо е ветено ќе бидит Море нестрпливи ова арачиновци Фала му на Господ златен шо ги имаме 300 пилоти само во Арачиново, мада појќе се ама за 300 е ветено, та ...

Колумна: Кафеавата видра и Бундестагот

01.10.19 06:59

Де бре охриѓаништа аман те бре Ме усрамивте Ме бутуросавте Сите колумни кај шо пишев дека скопјанишчана се за нигде ми ги фрливте како гума во Вардар За нив викав дека со лајца ...

Колумна: Чекајќи го Министерот во струшка Хирургија

23.09.19 08:43

На све дедо шо ми рекол му вервев Години Чоекот како дете од стара мајка, напатен чоек комуницираше со мене најмногу со поговорки како секој дедо со внукот Но една не му ја приф...

Колумна: „Зоки и Мицко ќе прает ајвар за Какица“

16.09.19 07:00

Леле леле се скинав од радвење Абе кој го натера Гулашарон да избегат, аир да не видит, на раскрсница пролив да го фатит и на родителска прdеж да му се испуштит Абре уште е во ф...

Колумна: Коки, Саки, Боки, Оки, Какица… и пак Муртиноки жив

10.09.19 10:53

Бре бре бре по копуци, ашлаци шо ќе бевте вакви Абре месец дена ве остајв сами и ја испосравте работата Колку сте неспособни ќе требит по еден Македонец да идат со вас газот да ...

Таткото на Марко: Зарем тешко е да се извага – НЕЧИЈ ЖИВОТ или еден прием помалку, провизија, Мерцедес…

19.08.19 07:00

„Ќе пливам за децата со ретки болести Оваа година целта ќе биде многу голема и тешка, но со Ваша подршка, јас ќе успеам“ Ова беа зборови кажани на отворена сцена, пред македонск...

Колумна: Сузбиена банда јајчари

29.07.19 08:03

Оооо љубави добро дојде Ајде љубави влегви Како ми си љубави Ајде едвај те чекав да побрбаме Виде Виде како средвит државичкава само ако се сакат А То брееее убо им прает Конечн...

Колумна: “ОТВОРИ, ОТВОРИИИИ, ООО ЏИМИ ОТВОРИ КО ТИ ВИКАМ, ЕЈJJJ!!!!

22.07.19 07:00

Седи Значи вака…уф…ние со сите…ама тие…ох…Абе како да се смирам Лелеле шо ни се случи лелееееее Убо викаш …чек да се смирам и ќе ти кажам Уф&...

Колумна: Северномакедонска шареница

15.07.19 07:00

Ева ева…ти реков јас тешко се добиват ти не Една недела вртиме Абе барани се интересни си и зато……шшшшшшшш јес, ѕвонит Абре затни то муцката таман ги добивме: ...

Колумна: Грујо ни пушти смајли, а Латас не поукна

08.07.19 07:00

Како да не Абре каков Перо тапанарот Викај го бацета Агушев со си цел рагби тим да дувет ваму да паднет од дување Имат да се веселиме да се равцепиме од радост Среде плоштад гра...

Dr Batkoski pod artikli