Колумни - Page 6 of 64 - OhridNews
Колумна: Немат потреба да се чекат 12-ти април

03.12.19 07:00

Виде виде Ти реков јас дека бадијала скокавме 11 години А Значи не било то крадење на Зоне, Мицко и другарите Виде Пак прај шарени, марени револуции, пак ова пак она Само да зна...

Колумна: Биба цел живот пејт, Ката допрва ќе пропејт

26.11.19 07:00

Слечија Абре слечија Алоооо слечијаааааааа Ко ти викааааммм слечијааааа Иначе стап ќе те примам Слечијаааааааа…не ми кревај сафри Не ми кажви мода – вода, ова –...

Колумна: Централен крематоруим во Смогје

19.11.19 07:00

(и овај пат вторникбаба вчера беше на депилација) Абе да не си ти немам на кој да се истушам Бетер од гласач си Шо да ти речам прифаќаш и саде молчиш Туку слушај вака Одам јас н...

Колумна: „Еди Рама – Елиоптерите во чинариве билe за мене“

12.11.19 07:00

(од сега во вторник з`ш баба не ојт на бебе) Мирен бре мирен алооооо…јак онакво ако хеликоптерот расфрлил тенди менди, столој мојој…Ам смири се де Е па зш де Зш мора...

Колумна: Раце и од позади за текстилките

05.11.19 07:00

Да беееее дааа…све си е предвидено Ам како Во склоп на финансиите за новиот клинички центар клаени се финансии новиот клинички да си имат подружници со доктори пластичари ...

Колумна: Ние нема да крадиме. А ние градиме….жифни мајка

28.10.19 07:00

Море…чим велит дека немат да крадет немат Е сега не рече “жими мајка“, ама рече чесен пионерско-електроцентралски збор А го знајме малиот дека електроцентрала му е препоте...

Колумна: Шупакот напред, а нас одпозади

21.10.19 09:50

“Делетејаааааа парчетејааааааааааа…“ то маестро…тоооо в уши да ми бучит, да јачит……ах мори мајко мила ах……малечка дај ваму уште една тура, ед...

Колумна: Ќе профункционирaт “ФЉОТСЕРМАК“

14.10.19 07:00

Абре полека, полека Шо е ветено ќе бидит Море нестрпливи ова арачиновци Фала му на Господ златен шо ги имаме 300 пилоти само во Арачиново, мада појќе се ама за 300 е ветено, та ...

Колумна: Кафеавата видра и Бундестагот

01.10.19 06:59

Де бре охриѓаништа аман те бре Ме усрамивте Ме бутуросавте Сите колумни кај шо пишев дека скопјанишчана се за нигде ми ги фрливте како гума во Вардар За нив викав дека со лајца ...

Колумна: Чекајќи го Министерот во струшка Хирургија

23.09.19 08:43

На све дедо шо ми рекол му вервев Години Чоекот како дете од стара мајка, напатен чоек комуницираше со мене најмногу со поговорки како секој дедо со внукот Но една не му ја приф...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер