Отворена - Page 4 of 73 - OhridNews

Отворена

Промо Колумна: „Че се зближување со Аљи“

Абе ме нервираш ко ќе не разбираш и само гаташ нешто Шо луѓе ќе бев...

Отворена Отворена: Просветните работници порачуваат – ортомчиња ќе ни дајте, или…

Срамни опструкции, мобинзи, посети на просветни инспекции и праќање...

Отворена Колумна: Непристоен предлог и потценување на учителот

Веќе 7 ден, по вина на власта, образованието во државата е во преки...

Промо Колумна: „РСМ и све е можно“

Ај ич да не ти е гајле Пи кафе и глеј си работа А јас маскава ја но...

Промо Колумна: Генерален штрајк за враќање на достоинството на учителот!

Уште два дена и’ останаа на Владата за да сфати колку несериозно се...

Промо Три години од смртта на истакнатиот македонски историчар на уметност…

По повод тригодишнината од упокојувањето на истакнатиот македонски ...

Промо Колумна: Фетаи ги покажа фискалните

Абре каков чоек ќе беше овај Кољо Тупанче министерот за правда Е ко...

Отворена Колумна: Не знает со кого се закачија

Остај Прекини Друг ќе продолжит да вртит со сајлата во шахтата Викн...

Вести Отворена: Сведоштво на жена за чудо извршено над неа за…

На наша сеопшта радост, во храмот ни дојде верничка која озарена во...