Вести - Page 7703 of 7735 - OhridNews

Вести

Вести 2007 – година на еднакви можности за сите

Годината 2007 е Европска година на еднакви можности за сите Но, кол...

Вести Проект за посредување при вработување на млади невработени

Проектот за посредување при вработување “ЕМУ 2“ , со реализација ќе...

Вести Се продлабочува соработката меѓу Охрид и Поградец

Во Поградец во четвртокот се одржа трилатерална средба на градонача...

Вести Нема пари за санација на опасниот бедем над Кошишта !

И оваа година нема да се заокружат  истражувачките работи на Самоил...

Вести Во Охрид ќе има три нивоа на дозволена бучава-ќе казнува…

Со новиот закон за бучава кој ќе биде во согласност со европските с...

Вести Тинејџер осомничен за убиството на полицаецот во Катанија

Седумнаесетгодишник е под истрага на Јавното обвинителство на Катан...

Вести Во Куратица пронајдена сонда

Неодамна во атарот на село Куратица локалните жители пронашле чудна...

Вести Охридското Езеро да не се издава под концесија!

Охридското Езеро да не се издава  под концесија пред да биде донесе...

Вести За предизвикувачите на бучава казна и до 5000 евра

Бучавата на која се почесто се изложени граѓаните наскоро ќе се тре...