Напладне - Page 4 of 6 - OhridNews

Напладне

14.11.22 12:29

„Напладне“: Фотоволтаиците “спас” од високите сметки за струја?

Интересот за фотоволтаици во Охрид голем Какви се процедурите за из...

07.11.22 17:10

„Напладне“: Има ли спорни тендери? Каква е градската хигиена и…

Има ли спорни тендери во ЈП „Комуналец” Каква е градската хиг...

31.10.22 14:01

„Напладне“: Недостигот на паркинг и катна гаража долгогодишна главоболка на…

Паркинг услугите и недостигот на катна гаража се долгогодишна главо...

25.10.22 10:22

„Напладне“: Алармантна е ситуацијата во охридски Водовод со сметките за…

Алармантна е ситуацијата во охридски Водовод со сметките за струја,...

17.10.22 13:50

„Напладне“: СД „Никола Карев“- преку година студентски дом, на лето…

Во новото издание на „Напладне” разговараме за условите во Др...

10.10.22 14:46

„Напладне“: Галопирачки растат цените на становите во Охрид

Галопирачки растат цените на становите во Охрид Метар квадратен се ...

03.10.22 08:53

Напладне со Владимир Алексијоски: ЈП “Колекторски систем” со милионски сметки…

ЈП”Колекторски систем” во милионски долг за струја, а с...

26.09.22 18:02

„Напладне“ сезона 2 со градоначалникот Кирил Пецаков: Како Охрид ќе…

Ќе останат ли без струја зимава охридските јавни претпријатија Штед...

26.09.22 11:08

„Напладне“ сезона 2 со градоначалникот Кирил Пецаков: Како Охрид ќе…

Ќе останат ли без струја зимава охридските јавни претпријатија Штед...