Напладне - Page 3 of 4 - OhridNews

Напладне

13.06.22 13:02

Цветко Андреески во „Напладне“: Големиот број на станови изградени во…

Над половина од вкупниот број станови во Охрид се празни или во бро...

06.06.22 15:12

Никола Упевче во „Напладне“: Го чуваме ли доволно културното наследство…

Во каква состојба е споменичното добро Го чуваме ли доволно културн...

30.05.22 12:32

„Напладне“: Се повеќе семејства бараат помош за да го преживеат…

Се повеќе семејства бараат помош за да го преживеат месецот бидејќи...

26.05.22 09:39

„Ситуацијата со пастрмката и нелегалниот риболов е и повеќе од…

Нелегалното изловување на риба не може да се спречи целосно но може...

23.05.22 14:56

„Напладне“: Пастрмката на раб на истребување, изловувањето продолжува, три години…

Пастрмката на раб на истребување, изловувањето продолжува, три годи...

16.05.22 12:34

Ѓоко Зороски во „Напладне“: УНЕСКО со години “тропа” на врата,…

УНЕСКО со години “тропа” на врата, како го чуваме приро...

09.05.22 23:38

Никола Паскали во „Напладне“: Системот целосно потфрлува кога е во…

Покуќнина, кади, болјери и друг вид на отпад наместо на депонија ре...

02.05.22 12:37

“Напладне” анализа: Каква туристичка сезона ќе имаме годинава?

Каква туристичка сезона ќе имаме годинава и ќе се вратат ли конечно...

25.04.22 16:58

Сашо Богоески во „Напладне“: Со Недела неработен ден губат сите,…

Што донесе мерката недела неработен ден за охридските дуќанџии и за...