OhridNews TV - Page 19 of 19 - OhridNews
7 години OhridNews

07.12.13 07:00

На денешен ден пред 7 години, во предвечерјето на големиот празник Свети Климент Охридски – патронот и заштитник на Охрид, со работа започна Првиот електронски весник во М...

Охридски разговори со Александар Леко Радиќ: Св.Климентовата награда ми е најдрага во животот (Видео)

06.12.13 12:13

Спортската легенда на Охрид Александар Леко Радиќ, таткото на маратонското пливање и творецот на плејада врвни пливачи и спортисти, е добитник на највисокото општинско признание...

Видео интервју со Стрезо Стаматовски: Живејте го својот сон

29.11.13 07:00

Стрезо Стаматовски е еден од најпрепознатливите ликови на Охридскиот народен театар и дел од екипата која стои зад неговото формирање Зад него се седум години плодна и успешна а...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер