Книга - Page 34 of 34 - OhridNews

Книга

07.10.13 00:05

“ГОСПОДАРКА НА ИГРАТА“ од Синди Шелон и Тили Багшо

Воодушевувачко продолжение на Шелдоновиот роман “Господар на играта...

23.09.13 00:33

„ДЕВОЈКАТА ОД РУСКИОТ КВАРТ“ од Кејт Фернивал

За да ја напише оваа приказна, Кејт Фернивал била инспирирана од ви...

02.09.13 08:00

Македонија туристички бисер

Двојазична (македонско-англиска) енциклопедија, во која се опфатени...

07.08.13 22:17

И планините одекнаа – Халед Хосеини

Емотивен, провокативен и незаборавен роман за тоа како љубиме, ако ...