Убавина - Page 26 of 32 - OhridNews

Убавина

05.03.14 10:51

Безвременска убавина на насловната на Вог

Во своето априлско издание, британскиот Вог направил целосно неочек...

04.03.14 10:06

Убав и свеж изглед за 5 минути

Поради брзањето, жените многу малку време посветуваат на себе Меѓут...

03.03.14 10:03

Кои бои мажите ги сакаат на жените?

Модата диктира трендови во облекувањето, но освен некои исклучоци, ...

28.02.14 11:04

Жените поминуваат пред огледало речиси еден час дневно

Огледалото е многу добар пријател на жената, може да се заклучи спо...

27.02.14 10:10

Совршен крем за лице

Утринската и вечерната нега неопходни се во животот на секој човек ...

26.02.14 10:39

Кои козметички производи треба да ги чуваме во фрижидер?

Кога се работи за козметичките производи, важно е да внимавате на х...

25.02.14 10:31

Победете ги подочниците без да потрошите богатство на скапи третмани

Подочниците претставуваат вистинска ноќна мора за секого Многумина ...

24.02.14 10:54

Како да ги нашминкате зелените очи

Кафени, зелени, сини…Сите се тие прекрасни бои на очите кои т...

21.02.14 10:05

Што треба веднаш да исфрлите од козметичката торбичка?

Вашата козметичка торбичка е секогаш со вас, бидејќи ви е невозможн...