Убавина - Page 29 of 33 - OhridNews

Убавина

15.01.14 10:37

Како да ги избегнете испуканите врвови на косата?

Ако сакате здрава коса без испукани врвови, морате да промените неш...

14.01.14 10:07

Нега на ноктите во зима

Негата на кожата е важна и не би било добро ако се занемари Покрај ...

13.01.14 10:17

Длабоко деколте за Гвинет Палтроу

На многу познати дами ноќта во петокот им била резервирана за посет...

10.01.14 10:22

Која боја најдобро се согласува со вашите очи?

Секоја жена би требало да знае со шминката да ја истакне својата уб...

09.01.14 10:15

Неколку совети за убави усни

Кај шминкањето е потребно да се истакнат сите предности на лицето п...

08.01.14 11:48

Никол Ричи секогаш изгледа фантастично

Никол Ричи би можела да им одржи стилска лекција на бројните трендс...

31.12.13 09:48

Кога ви е потребна нова фризура?

Дали можеби сте размислувале за тоа да ја промените вашата фризура ...

30.12.13 10:43

Изгледајте помладо!

Дознајте на кои начини може да изгледате десет години помладо, за м...

27.12.13 10:40

Поради која шминка изгледате постари?

Поради која шминка изгледате постари Постојат грешки за време на шм...