OhridNews TV - Page 7 of 23 - OhridNews
Видео: Која е магијата на популарниот бенд „Броз“ кој пали и жари на охридската музичка сцена

22.01.19 13:22

Владо, Климе, Александар, Христијан и Бојан се пет млади момчиња од Охрид кои го сочинуваат популарниот бенд „Броз“ кој изминатава година, колку што постои во овој состав, ја од...

Видео: Охрид за Нова година полн како во сезона, гостите уживаат во празничната атмосфера

31.12.18 07:00

Иако е зима, Охрид деновиве пулсира како во шпиц на летната сезона Угостителските објекти се преполни, а со полн капацитет работат и терасите на отворено Похрабрите, пак, уживаа...

Видео: Нестварна убавина на Охрид

22.12.18 11:22

Охрид е на свој начин убав во секое годишно време Прекрасни моменти од вечната убавина на древниот град и Белото езеро улови охриѓанката Анастазија Балевска Декември е студен, а...

Министерство за комедија: Не сме свесни шо се жениве имет напраено

20.12.18 00:47

Мажите си мислат дека се имаат напраено, арно ама не е така баш се

Министерство за комедија: Кој се уплаши овде?

13.12.18 07:00

Стравот мојш да го намирисаш, колку поголем толку појќе мирисат…

Министерство за комедија: Шо се технолошкиот развој требаше да поминит за сега ние да прајме селфи

06.12.18 23:37

Од мало дете до 90-годишна баба денес шетаме со мобилниот в раце Но никој не се запрашал што се требаше да се измислит за тоа да е така  ...

Министерство за комедија: „Имат разлика каква музика слушате…“

05.12.18 15:06

Редовно репетитивно слушање на музика може и ќе ја промени структурата на мозокот, само шо имат разлика каква музика слушате…...

Мининистерство за комедија: Тинејџерите сурфаат за Македонија

04.12.18 10:33

Ред е да се испочитуваат вистинските сурфери на Интернет, тинејџерите Како тие се однесуваат, а како родителите кон нив...

Министерство за комедија: Си сејте дома и си мислите јас се знам

26.11.18 22:16

Не е баш така, не сте баш во право Еве зошто:

Министерство за комедија: Пет факти за колите

24.11.18 10:42

Дали е твоја, туѓа, нова , одма палит, не палит, кола си е кола…

Dr Batkoski pod artikli