Информирај се - OhridNews
70 godini pecatnica kosta abras
 • Letra 2 – baner 550-120
  Kadmo_Bar_najavi
 • МТСП: Исплата на правата од социјална и детска заштита

  12.12.18 16:18

  Петмина привeдени во потрагата по напаѓачот од Стразбур

  12.12.18 15:01

  Со меѓународни средства ќе се уредува националниот парк Галичица

  12.12.18 14:52

  Повик за достава на проектни идеи

  12.12.18 13:19

  Куче-домашен миленик нападна 14-годишно девојче

  12.12.18 10:32

  Почна продажбата на влезниците за спектаклот на годината во Охрид „Зимска б..

  12.12.18 10:12

  Владата го презеде управувањето со колектерскиот систем

  11.12.18 20:39

  Повеќе средства за инфраструктурата, за лица со посебни потреби, детски игр..

  11.12.18 15:13

  Пишувањето порака додека возите е еднакво на возење со затворени очи

  11.12.18 13:37

  Учениците од „Ванчо Питошески“ повторно меѓу најдобрите

  11.12.18 13:11

  Атрактивно предновогодишно и новогодишно мени во Хотелот “Нова Ривиера”

  11.12.18 10:06

  Судентска забава и свирка на „Броз“ во Кадмо бар

  11.12.18 09:52

  Успешно завршени проектите во Дебрца и Охрид, ќе се зголемат средствата за ..

  10.12.18 17:01

  Од историјата на Охрид: 70 години од првата печатница на овие простори „Кос..

  10.12.18 12:13

 • 30 godini restoran Sv. Sofija
  Dalga
 • Rmor – naslovna
  Cuba Libre
 • Restoran Ostrovo
 • Судентска забава и свирка на „Броз“ во Кадмо бар

  11.12.18 09:52

  Министерство за комедија: Шо се технолошкиот развој требаше да поминит за сега н..

  06.12.18 23:37

  Пуштени во продажба билетите за јубилејниот концерт на групата Камелеон

  07.12.18 18:00

  Сондата на НАСА „InSight“ слета на Марс

  26.11.18 22:44

 • Nekrolozi
  Kolumn pub Dablin