Интервју - Page 2 of 3 - OhridNews
Интервју со Емилија Маринова:Бев пресреќна кога се запишав во музичкото училиште

03.04.16 10:11

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Дејан Пановски: Ништо не ми значи материјалната среќа, само душевната

27.03.16 12:39

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со м- р Стефан Димоски: Јас сум човек што ги сака, ги поврзува и ги обединува луѓето

20.03.16 12:11

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Никола Тодороски: Улогата на татко е прекрасна

06.03.16 13:06

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Лејла Гогова: Убавите моменти поминати со семејството се изворот на мојата среќа

28.02.16 13:22

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со д- р Драган Спасески- Охридски: Секогаш сум се потпирал на сопствените сили

14.02.16 15:26

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Павел Каралиев- Патка: За да се биде успешен угостител потребна е постојаност и идеја

31.01.16 13:06

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Нина Кепеска: Животот започнува секој миг, насмевни му се и уживај со сите сетила!

17.01.16 13:07

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Петар Нечовски: Најсреќен сум во кругот на моите најблиски, кога сите заедно ја пееме „Охрид Мој“

10.01.16 11:59

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Жанко З’Ш Голабоски: Утринското кафе ми е најслатко кога го пијам сам

03.01.16 11:56

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

МИА Банер