Интервју - Page 3 of 3 - OhridNews
Интервју со Градоначалникот д-р Никола Бакрачески: Не можам да го замислам животот без моите пријатели

27.12.15 19:07

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат силен белег во заедницата, во своето работење и општествено делување Преку серијалот инт...

Интервју со Анета Вршкоска-Јованоска:Му се радувам на секој нов ден

20.12.15 08:00

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓаниOhridNews ви открива како тие го минуваат своето...

Интервју со Д- р Никола Филев:Кај луѓето највеќе ја ценам искреноста

06.12.15 10:54

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани OhridNews ви открива како тие го минуваат своет...

Интервју со Владимир Четкар: Древните убавини на Охрид се моја неисцрпна инспирација

22.11.15 07:00

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани OhridNews ви открива како тие го минуваат своет...

Интервју со Сашо Точков: За најголем успех ја сметам способноста да се остане Човек, во вистинска смисла на зборот

15.11.15 11:14

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани OhridNews ви открива како тие го минуваат своет...

Интервју со Томислав Тунтев: Убавите моменти, мисли и чувства имаат смисла само кога се споделуваат со најблиските

08.11.15 11:15

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани OhridNews ви открива како тие го минуваат своет...

Интервју со адвокат Игор Кичеец: Во добро расположение сакам да ги пеам песните на Оливер Драгојевиќ и Џибони

01.11.15 07:00

Успешни и реализирани голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани OhridNews ви открива како тие го минуваат своето слободно време, која е нивната омиле...

Интервју со проф. Д-р Сашо Коруновски: Внимавам на критиките од моите деца затоа што тие се најискрени

25.10.15 17:38

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани, но и надвор од земјата OhridNews ви открива ка...

Интервју со Д-р Горан Балевски: Треба да знаеш да сонуваш и да си доволно храбар и упорен за сонот да го претвориш во реалност

18.10.15 13:10

Успешни и реализирани во професионалниот и приватниот живот голем број охриѓани оставаат неизбришлива трага меѓу своите сограѓани, но и надвор од нивниот роден град и земја Овој...

МИА Банер