Книга - Page 4 of 34 - OhridNews

Книга

03.05.22 10:29

Утре промоција на книгата „Лев Огненов“ од проф. д-р Павле…

Промоција на книгата „Лев Огненов“ – охридскиот преродбеник и учите...

23.04.22 09:46

Светски ден на книгата и авторското право

Книгите се сила за справување со современите предизвици, за разбира...

20.04.22 14:16

Промоција на книгата „Мизар – Откровенија 1981-2021“ во недела во…

Промоција на новото последно ремек-дело на музичкиот новинар и хрон...

16.04.22 18:10

„Другаруваме со Лили и Вили“ од младата охридска авторка Матеа…

Во прекрсна атмосфера на бродот „Армада“ во убавината, мирот и спок...

09.04.22 21:00

Промовирана стихозбирката „Сон, јаве или привид“ на Зоран Јакимоски

30-тина песни поделени во четири циклуси, кои се со наслов Сон, Јав...

09.04.22 13:47

Денес промоција на стихозбирката „Сон, јаве или привид“ од Зоран…

Промоција на стихозбирката „Сон, јаве или привид“ од Зоран Јакимоск...

07.04.22 09:32

Промоција на книгата „Времето на Конески“ од Димитар Пандев

Промоција на книгата „Времето на Конески“ од проф д-р Димитар Панде...

02.04.22 19:29

Промовирана книгата „Пат покрај патот“ на Славе Ѓорѓо Димоски и…

Одржана промоција на книгата „Пат покрај патотот“ на Славе Ѓорѓо Ди...

02.04.22 11:47

Стојаноска Алоска: Децата се најсовршена и најделикатна читателска публика

Пишувањата дела за деца бара многу време, посветеност и пожртвувано...