Видео Интервју - Page 2 of 3 - OhridNews

Видео Интервју

27.09.21 20:36

OhridNews Tv: Донев прашува каде e отчетот, Левица укажува на…

Каква програма и визија за развој на Охрид имаат претендентите за ч...

22.09.21 13:08

Разговор со Димитар Велјаноски – „Охрид пред се“ : Рекордниот…

Рекордниот број листи се најава за шареноликост во Советот, а тоа е...

08.09.21 07:12

Видео интервју со Сашо Донев: ВМРО ДПМНЕ е фаворит на…

ВМРО ДПМНЕ на најдемократски начин го врши изборот на кандидати за ...

31.08.21 16:35

Видео интервју со Ивана Маховска Шикалеска: Училиштата се подготвени за…

Подготвени сме за почетокот на новата учебна година Околу 130 првач...

26.08.21 18:00

Видео интервју со директорот на ЈП „Охридски Комуналец“: Зошто пропадна…

Проблемот со депонијата Буково, присутен долги години, не може да с...

16.08.21 10:10

Интервју со Наташа Поповиќ: Новите рестриктивни мерки нема да се…

Фестивалот Охридско лето ќе заврши како што е предвидено, односно ќ...

12.08.21 10:23

Д-р Балевски: Четвртиот бран започна, модуларната болница во Охрид повторно…

Изминатите денови во охридската општа болница дневно се прегледуваа...

30.07.21 21:45

Интервју со градоначалникот Георгиески: Да не е УНЕСКО Охрид ќе…

Проблемот поврзан со статусот на Охрид во УНЕСКО не е многу близок ...

21.07.21 12:45

Интервју со Амбасадорот Дејвид Гир: Стандардите кои ги пропишува УНЕСКО…

Амбасадорот на Европската унија во земјава Дејвид Гир, во видео инт...