Видео Интервју - Page 3 of 3 - OhridNews

Видео Интервју

22.08.20 16:45

Разговор со Марина Коцарева Ранисављев: Со Охрид имам нераскинлива врска,…

Во Музеј куќата на Роберевци, до неоодамна беше отворена изложбата ...

21.08.20 09:19

ВИДЕО интервју со Амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар: На Охрид…

Не мислам дека иднината на Охрид е во масовниот туризам туку во вис...

14.11.17 15:14

Прво интервју на градоначалникот Стојаноски: Само од камати на долгот…

Долгот на општината ќе се зголемува за над 2 милиони евра годишно д...

17.06.16 14:01

Последното видео интервју на спортската легенда Александар Леко Радич на…

Во 87та година од животот, ноќеска нешто по полноќ во Охрид почина ...