Колумни - Page 74 of 78 - OhridNews

Колумни

05.02.08 08:00

Сеќавање на еден вонредно значаен хуманист: D-r Каваева

Јас не учев и не дојдов тука за да печалам , ами да лекувам болни &...

04.02.08 08:00

Колумна: Грев !

Понекогаш, кога за прв пат ќе се запознам со некого и кога тој ќе м...

29.01.08 11:05

Колумна: За џиздот ‘Каменско’

од дневникот на еден пензиониран сеирџија Сабаале студено , изгор&#...

17.01.08 02:09

Колумна: Охрид е наш…

Оваа реченица може да ја заврши секој кој барем еднаш го посетил Ох...

06.01.08 00:05

Колумна: ЛИЦЕМЕРИ !

по повод дневникот на ТВМ од 0101 2008г во кој презентерката  соопш...

02.01.08 00:07

Колумна: ФАЛА

“Фала, на мајка ми шо ме роди и убо ме воспита, шо ме земаше кај не...

31.12.07 01:53

Колумна: Денови пред Нова година…

Во деновите (а сега и часовите пред Нова Година) секогаш ми паѓа на...

23.12.07 10:49

Колумна: „МЕ ЗАБОЛЕ ЏОЈСТИКОВ“

„И подобро господине што не ме препознавте и не ја знаете мојата по...

14.12.07 00:01

Колумна: ГЕНЕТСКИ (НЕ)МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ

Прилично долго време не сум напишал нешто Не дека одбегнувам да пиш...