Колумни - Page 75 of 78 - OhridNews

Колумни

25.10.07 08:44

Колумна: ДУЕНДЕТО на ТОШЕ

Нешто навистина битно му недостига на човештвотоНе сакам да бидам  ...

14.10.07 00:20

Колумна: ХЕЛОУ КАЗАН

Арлија работа комшо Ко Сергеја си напраен Како ја додера ограда, ле...

02.10.07 02:00

(ре)колумна: И ПОСЛЕ ОХРИЃАНИ НЕ ЧИНАТ !?

Ојде летово Ојдоа и живциве Не за друго…Криво ми е кога за ни...

29.09.07 11:10

С.О.С.

Хармоничен сооднос меѓу човековото тело неговата душа и социјалната...

15.08.07 00:31

Колумна: МИГРЕНА

Денеска е понеделник, 13-ти август и уште од рано утро некакви прок...

06.08.07 01:28

Колумна: Безбедноста на пливачите !

Жешко лето, уредени плажи преполни со домашни и странски туристи Ох...

04.08.07 00:57

Колумна: Компромис

Професионалната деформација е нешто што поради сопствениот избор ст...

28.07.07 01:00

Колумна: Со жив колбас в пајнца и пак насмеан

Брееееееее шо беше во Охрид за викендов По, по, по гости Мравјалник...

17.07.07 09:21

Колумна: Шес вертикално… бреееее

Бреее колку љубам крстословки да решавам И да пеглам љубам, ама крс...