Писма - Page 4 of 54 - OhridNews

Писма

14.06.20 12:56

Активот на директори на основни училишта од Охрид апелира да…

Активот на директори на основни училишта од Охрид, преку отворено п...

08.06.20 07:00

Отворена: „Охрид трчаТ“ и сите останати спортско – културни и…

Почитувани охриѓани, ќе се обидеме како организација, колку што мож...

01.06.20 09:22

Отворена: Запишувањето на првачињата според реонот во којшто живеат е…

Повод: Запишувањето на ученици во прво одделение Од  1 јуни започну...

30.05.20 15:45

Отворена: Просторот каде треба да играат деца оставен на немилост,…

Веќе подолго време се провлекува проблемот на злоупотреба и загадув...

26.05.20 09:53

Наместо прослава на полуматура писмо до генерацијата: Да му кажеме…

Еден не толку стар претседател на една од најмоќните ако не и најмо...

30.04.20 11:40

Отворено писмо на ЕК „Стрмец“: ЈП „Билјанини Извори“ на сила…

Повод: Објавата за преземање на стопанисувањето со Центарот а вода ...

11.04.20 07:00

100хрид%

Охрид е наш, од него, од неа, твој, мој Охрид е: од дедовци и баби,...

02.04.20 07:00

Писма: Јас не го одбрав аутизмот, аутизмот ме избра мене…

Моето име е Зијад, имам 14 години, јас сум личност со аутизам Јас н...

31.03.20 13:34

Видео+фото: Џабе ни се сите полициски часови, ако целата временска,…

Неверојано како лугето се држат на формалности кои се својствени за...