Писма - Page 2 of 54 - OhridNews

Писма

15.03.22 09:59

Охрид СОС: Со измените на Законот за водите – драгоцениот…

Во предлогот за измена и дополнување на актуелниот Закон за водите ...

09.03.22 13:18

Отворена: Се уште постојат добри луѓе!

Благодарност до непознатата ДАМА која на ден 8ми Март (веројатно не...

27.02.22 07:07

Отворена: „Патување без пари и без карта“

Придобивките од патувањето им се познати на луѓето кои тоа го дожив...

07.02.22 09:13

Отворено писмо до Министерот за здравство: Ставете крај на агонијата…

Почитуван Министер за здравство, д-р Беким Сали, Ви се обраќам со о...

02.06.21 12:47

Kлуб за подводни дејности „Охрид“: Ја поддржуваме одлуката на Советот…

Случувањата околу решавање на статусот на Планинската спасителна сл...

21.05.21 08:24

Отворено писмо на Џемал Мехмед, директор на ООУ „Бртаство Единство“-Охрид

Сведоци сме дека во изминатиов период, во медиумите беа изнесени бр...

27.04.21 20:50

Емотивно писмо на поранешна ученичка посветено на наставничката која ја…

Посветено на наставничката Розе Роботовска Животот е една патека ко...

06.04.21 16:53

Отворена: Конкретен предлог за решавaње на проблемот со планинското спасување…

Иако е неблагодарно да се искористува нечија несреќа за да се упати...

07.03.21 08:21

Отворено писмо: Потребни се итни и соодветни мерки за поддршка…

ИЗВЕДУВАЧКИТЕ УМЕТНОСТИ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА: ПАТОТ ЗА ОБНОВА НА К...