Писма - Page 3 of 54 - OhridNews

Писма

21.05.21 08:24

Отворено писмо на Џемал Мехмед, директор на ООУ „Бртаство Единство“-Охрид

Сведоци сме дека во изминатиов период, во медиумите беа изнесени бр...

27.04.21 20:50

Емотивно писмо на поранешна ученичка посветено на наставничката која ја…

Посветено на наставничката Розе Роботовска Животот е една патека ко...

06.04.21 16:53

Отворена: Конкретен предлог за решавaње на проблемот со планинското спасување…

Иако е неблагодарно да се искористува нечија несреќа за да се упати...

07.03.21 08:21

Отворено писмо: Потребни се итни и соодветни мерки за поддршка…

ИЗВЕДУВАЧКИТЕ УМЕТНОСТИ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА: ПАТОТ ЗА ОБНОВА НА К...

02.03.21 09:10

Отворена: Лабино – опасно по живот

Минатата недела на Ohridnews можевме да читаме за младиот човек кој...

22.02.21 13:09

Охрид SOS: Нов хотел Парк?

Викендов, наш член поминувајќи покрај ресторанот и дискотека „Парк“...

17.12.20 14:22

Точков: Моето воспитување и достоинство не ми дозволува да се…

Личен став, реакција Почитувани мои сограѓани, драги пријатели, Пос...

16.12.20 23:45

Отворено писмо на дел од вработени во „Микробиологија“: Со смената…

Веќе втор ден сме во жалост Веројатно никој не е свесен што ни се н...

08.11.20 13:15

Херој во бојот наречен живот

Рој мисли, а пред мене бел лист и наплив од зборови, реченици! Чина...