Отворена - Page 72 of 78 - OhridNews

Отворена

Отворена Писма: Економистите на Градоначалникот

…Притисоци да Соблазни, уште какви Меѓутоа едно останува вист...

Отворена Писма: Упорност

(Отворено писмо до госп Никола Мановски и неговиот ментор, Градонач...

Отворена Писма: Чинот на склучување граѓански брак -летаргична сесија

Г-не градоначалник Ве молам присуствувајте без најава  на едно стап...

Отворена Дали сме свесни што јадеме!?

Јасно е дека контролите за храна во државава повеќе се носат на хар...

Отворена Реакција на писмото “Кој молчи изгледа се соглсува“

Челните луѓе од Федерацијата за Кајак и Кану на мирна вода, со реак...

Отворена Писма : “Кој молчи изгледа се согласува”

Никако да се смират страстите и конечно кајакот на мирни води да за...

Отворена Писма : „Купи ден, помини“

Охрид во месецов што изминува беше домаќин на сениорското ракометно...

Отворена Честитки за Ohridnews и од Холандија

Здраво Ohridnews, Честито за наградата Браво Како колега (новинар/р...

Отворена Ученици со подршка за професорите

По повод штрајкот на просветните работници, со реакција се јави гру...