Отворена - Page 73 of 75 - OhridNews

Отворена

Отворена За охридските навики…

Ова мое писмо е само додаток на колумната “Кафе Пауза”,...

Отворена Понуда ?!

Пред неколку дена бев во Охрид и во „Летница“ побарав кафе Девојкат...

Отворена Ваши писма: Високи цени во угостителските објекти нема само во…

Пред извесно време на вашата нет страница прочитав текст во кој се ...

Отворена Благодарност од жители на Воска

Во име на жителите од населбата Воска, голема благодарност до Општи...

Отворена Писма:Граѓаните од МЗ „Билјанини извори“ лути на Локалната самоуправа !

Ние сме група на грагани од МЗ “Билјани Извори”, поточн...

Отворена Наши во светот. Лара и Џејмс Шибакоски – Австралија

Почитувани, Со гордост ја следам вашата страна на интернет и сум до...

Отворена Чествување на Свети Методиј во Германија

Во саботата на 26 мај 2007 година, по повод Светометодиевите денови...

Отворена Центарот без доволно паркинг

Јас сум редовен читател на ohridnews како и жител на град Охрид Има...

Отворена Петнаесет години македонски денар

Во мај месец пред 15 години се воведе денарот како македонска нацио...