Отворена - Page 70 of 74 - OhridNews

Отворена

Отворена Писма: Hollywood & Ohriwood

Охрид е Македонскиот Holywood Со претседателски сопруги Од 17 центр...

Отворена Впечатоци: Ф1 Истанбул 2008

Истанбул 9-11 Мај 2008 беше домаќин на дополнителни 100-тина илјади...

Отворена Писма: Охриѓани vs Скопјани

ВО ПРЕДВЕЧЕРИЕТО НА МНОГУ ВАЖНИ НАСТАНИ КОИ ШТО ЈА ОЧЕКУВААТ НАШАТА...

Отворена Писма: Димче, ќе те прекрстиме во Мартин !

Димче, дојди Ела ваму!´Зошто тато´ Седни и слушај Од утре ќе ти го ...

Отворена Охрид во 2038 година: Формула 1-писта во езеро !

Моја тајна: Охрид каде што се будам со утринска прошетка покрај езе...

Отворена Ден без Ohridnews: исто како зима без Ајвар !

На светот има безброј убави места ама како дома никаде не е Голем б...

Отворена Писма: Промената на државниот идентитет нема последици врз етничкиот идентитет…

Промената на државниот идентитет нема никакви последици врз етнички...

Отворена Писмо од Шведска: Бојкот му е мајката !

Во нашата редакција пристигнуваат бројни писма кои се однесуват на ...

Отворена Горна Македонија,долно македонски,нов Македонец

(реакција на писмото на СашоА)“Нов Македонец како тоа гордо звучи”Г...