Отворена - Page 74 of 75 - OhridNews

Отворена

Отворена Чествување на Свети Методиј во Германија

Во саботата на 26 мај 2007 година, по повод Светометодиевите денови...

Отворена Центарот без доволно паркинг

Јас сум редовен читател на ohridnews како и жител на град Охрид Има...

Отворена Петнаесет години македонски денар

Во мај месец пред 15 години се воведе денарот како македонска нацио...

Отворена писма:Дали Охрид има потреба од владина кампања за градење елитни…

Деновиве се погласни стануваат кампањите на Владата и на поедини пр...

Отворена Писма: Дали треба да се почитува законот кога си во…

Не можам, а да не реагирам , кога секојдневно пред мене минуваат ил...

Отворена Писма: Кој ќе ги среди терасите?

Има ли некој жив што ќе стори нешто и ќе им каже на газдите на кафи...

Отворена Не грам демократија, килограм простотија, туку тон нарциси и сто…

             Почитувана редакција,поцитувани читателиИнспириран од ...

Отворена Писма:ФАРАОН,КАКО ТОА ГОРДО ЗВУЧИ

Што народ ќе беше овоа македонче, ем да го тепаат ем да не му даваа...

Отворена Писма: На ФТОН има повеќе од 4 студенти

По повод  изнесените ставови на Младинскиот Совет – Охрид  во...