Отворена - Page 71 of 74 - OhridNews

Отворена

Отворена Македонија, македонско, македонец…

Теоретски убаво звучи и би требало да е така Гледам и читам што и к...

Отворена Исповед на еден новинар во обид

За политика се интересирам колку еден просечен американец што се ин...

Отворена Писма: Нешто малку за Тоше.

Ехото на болката уште одекнува во градитеНавираат споменитеа по нив...

Отворена Граѓаните реагираат на попесочувањето на патиштата !

Изминатите неколку денови температурите во земјава, па и во Охрид, ...

Отворена Охридското езеро и неговата раскош

Охридското Езеро старо неколку милиони години некогаш знае да ја по...

Отворена Писма: Каков Бадник, Коледа!

Е, ко сношчи, понапрет охриѓани праеле питулици, посни-од тенка каш...

Отворена Денот ми почнува со Ohridnews…

По повод првата година од постоењето на првиот локален електронски ...

Отворена Ваши писма: Соседите го крадат името Куратица !?

Поточно, јас потекнувам од едно село реткост во Македонија не само ...

Отворена Да живее Македонија !

Повод за моето писмо до вас е изјавата на посредникот Метју Нимиц в...