COVID 19 - Page 2 of 259 - OhridNews

COVID 19

15.07.22 15:52

КЗБ: Државата се наоѓа во зелена зона со доволни капацитети…

Во земјава има зголемување на бројот на нови случаи со Ковид-19, ко...

15.07.22 09:09

Зголемен бројот на активни ковид-случаи во земјава, најавен состанок на…

За 45 проценти е зголемен бројот на активни случаи на Ковид-19 во з...

14.07.22 16:26

СЗО: Расте бројот на нови случаи на Ковид-19 веќе петта…

Во светот веќе петта недела расте бројот на нови случаи заразени со...

14.07.22 15:05

38 нови случаи на Ковид 19 во Охрид, оздравени 7

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

11.07.22 15:53

Во изминатите три дена нови 14 случаи на Ковид 19…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во период од 8 д...

06.07.22 14:30

КЗБ: Почнува вакцинација со четврта доза против Ковид-19

Kомисијата за заразни болести на денешниот состанок ги разгледа зак...

01.07.22 07:05

СЗО очекува „високи нивоа“ на Ковид-19 во текот на летото

Светската здравствена организација (СЗО) очекува „високо ниво“ на и...

29.06.22 13:15

Зголемен број на позитивни случаи на Ковид 19, Комисијата за…

Бројот на позитивни случаи на Ковид-19 во однос од минатата недела ...

28.06.22 16:27

Во Охрид 10 нови случаи на Ковид 19, оздравени 5,…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...