COVID 19 - Page 3 of 259 - OhridNews

COVID 19

09.06.22 16:27

Нови 55 случаи со Ковид-19 и 61 оздравен пациент

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

03.06.22 15:37

Нови 72 случаи на Ковид-19, од нив двa во Охрид

Министерството за здравство соопшти дека во последните 24 часа се р...

02.06.22 16:11

Две новозаразени лица со Ковид 19 во Охрид, активни 30…

Во последните 24 часа се регистрирани 75 нови случаи на Ковид-19, о...

26.05.22 16:10

108 новозаболени од Ковид-19, од нив едно лице од Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24...

18.05.22 15:38

Нови 96 случаи со Ковид-19, 2 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

13.05.22 16:21

Еден починат и нови 89 случаи на Ковид 19, во…

Во последните 24 часа регистрирани се 89 нови случаи на КОВИД-19 од...

12.05.22 16:23

Во Охрид еден нов случај на Ковид 19 и едно…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

11.05.22 15:50

5 нови случаи на Ковид 19 во Охрид и 5…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

10.05.22 15:42

Нови 115 заболени од Ковид-19, од нив 5 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...