COVID 19 - Page 4 of 259 - OhridNews

COVID 19

05.05.22 16:14

Нови 139 случаи со Кoвид-19, 4 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

03.05.22 15:15

Владата одлучи да ги укине ковид-мерките, маските и натаму задолжителни…

Владата на денешната седница одлучи да ги укине сите останати ковид...

29.04.22 08:31

Се чека одлука од Кризниот штаб и Владата за укинување…

Се очекува деновиве најпрвин Главниот координативен кризен штаб, а ...

28.04.22 14:37

Нови 124 случаи на Ковид 19, од нив 5 во…

Во последните 24 часа регистрирани се нови 124 случаи на Ковид-19, ...

27.04.22 13:50

Нови 89 случаи со Ковид-19, од нив еден во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

22.04.22 17:05

Значително повеќе оздравени од нови случаи на Ковид 19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

20.04.22 16:13

Нови 127 случаи со Ковид 19, од нив 7 во…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

19.04.22 16:00

3 нови случаи со Ковид 19 во Охрид, оздравени четири

Во последните 24 часа од направени 1833 тестови регистрирани се 133...

16.04.22 08:42

Ковид пандемијата во помирен период, од есен подготовки за евентуален…

Продолжува трендот на опаѓање на бројките на новозаболени и активни...