Репортажи / Фељтон - Page 4 of 5 - OhridNews

Репортажи / Фељтон

14.04.14 07:00

Фељтон: Ташула – Охридската робинка

Пред неколку месеци поминувајќи покрај црквата горе на Плаошник го ...

03.04.14 10:47

Фељтон: Дрвото на принцезата во Охрид

Павловнија (lat paulownia) претставува род цветачки растенија За пр...

31.03.14 15:10

Фељтон: Виа Егнација – Патот на моќта

Виа Егнација, како што сите знаеме, е древен римски пат кој ги повр...

04.03.14 07:00

Репортажа: Живот покрај двете езера

Тргнавме од Охрид Град покрај Охридското Eзеро што го нарекуваат „г...

14.12.13 07:00

Репортажа: Тирана – главен политички, економски и културен центар на…

Тирана се наоѓа во средишниот дел на Албанија со популација од окол...

30.11.13 07:00

Репортажа: Котор-срцето на црногорското приморје

Котор е мал крајбрежен град покрај Јадранот сместен во југоисточнио...

17.11.13 07:00

Банско-неизбежна туристичка дестинација во зимскиот период

Природни убавини, луксузни хотели, скијачки и голф терени, квалитет...

19.10.13 07:00

Репортажа: Шолта – срцето на Далмација кое непрекинато бие благодарение…

Во срцето на Далмација на само 16 километри оддалеченост од Сплит, ...

28.09.13 07:00

Репортажа: Етно музејот во Подмочани со децении ја негува македонската…

Во срцето на преспанскиот регион,  во селото Подмочани, е сместена ...