Репортажи / Фељтон - Page 3 of 5 - OhridNews

Репортажи / Фељтон

19.10.19 07:00

Репортажа од Шпанија: Универзалните вредности на Мајорка и Охрид, исто…

Скита, пишува и чита: Веле Митаноски (Во три продолженија, објавува...

18.09.18 11:12

БилјанА, ИзвориТЕ, ПЕСНАТА

На југоисточниот крај од Охрид на излезот кон Свети Наум се наоѓаат...

18.11.17 07:00

Репортажа: Спа центрите на Велинград му носат 365 дена туристичка…

Во срцето на Родопските планини во централна Бугарија, на надморска...

15.02.15 08:45

Дебарца ги прави првите чекори за привлекување на туристи

Штом ќе пристигнете во Белчишта, на сред село наспроти општинската ...

16.01.15 12:51

Подзаборавениот Охрид: Градот крај езерото некогаш бил познат и по…

Охрид, градот препознатлив по Охридското езеро, природните убавини,...

28.08.14 07:00

Репортажа: „Св. Заум“ – вистински рај крај езерото кој децении…

На 20-на километри од „Балканскиот Ерусалим“ во непосредна близина ...

17.07.14 07:00

Репортажа: „Рајска долина“ за вистинско уживање во вкусни рибни специјалитети

Лето е вистинско време за откривање нови места и опуштање во природ...

05.05.14 07:00

Фељтон: Климе Савин: Победува оној што на нозе го завршува…

Култура која не е способна да препознае подвиг е осудена на брза и ...

14.04.14 08:00

Во Вруток се јаде повеќе пастрмка отколку во Охрид и…

Прекрасната природа, чистиот планински воздух и неповторливиот жубо...