OhridNews TV - Page 20 of 20 - OhridNews
Видео интервју со Стрезо Стаматовски: Живејте го својот сон

29.11.13 07:00

Стрезо Стаматовски е еден од најпрепознатливите ликови на Охридскиот народен театар и дел од екипата која стои зад неговото формирање Зад него се седум години плодна и успешна а...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер