Колумни - Page 56 of 60 - OhridNews
Колумна: ЛИЦЕМЕРИ !

06.01.08 00:05

по повод дневникот на ТВМ од 0101 2008г во кој презентерката  соопшти дека во Охрид и Струга не е родено ниту едно дете                                                Да драги м...

Колумна: ФАЛА

02.01.08 00:07

“Фала, на мајка ми шо ме роди и убо ме воспита, шо ме земаше кај неа на работа да јадам кајгана недопечена со густи сок од јагода, тато  шо не ме тепаше многу  како мал а и ко ќ...

Колумна: Денови пред Нова година…

31.12.07 01:53

Во деновите (а сега и часовите пред Нова Година) секогаш ми паѓа на ум еден од најдрагите ми цитати посветени на новата година како празник Познатиот американски писател и новин...

Колумна: „МЕ ЗАБОЛЕ ЏОЈСТИКОВ“

23.12.07 10:49

„И подобро господине што не ме препознавте и не ја знаете мојата политичка припадност Така полесно ќе Ви кажам дека многу ги ценам  Вашите колумни Мислам дека сте објективен, за...

Колумна: ГЕНЕТСКИ (НЕ)МОДИФИЦИРАНИ ОРГАНИЗМИ

14.12.07 00:01

Прилично долго време не сум напишал нешто Не дека одбегнувам да пишувам Едноставно се случуваа настани заради кои се чувствував прилично бедно Луѓе мои колку бев потиштен Некое ...

Колумна: БИЛЈАНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ – НОВОКОМПОНИРАНА ПЕСНА !?

11.12.07 01:31

Чувствувам огромно задоволство од сознанието дека текстот на двете колумни што ги објавив во Ohridnews, БИЛЈАНА ПЛАТНО БЕЛЕШЕ и ГИ НЕГУВАМЕ ЛИ ТРАДИЦИОНАЛНИТЕ ВРЕДНОСТИ, предизв...

Колумна: Не има ли ?

17.11.07 10:09

“Некогаш моралот беше на повисоко ниво, образованието посолидно, политиката почиста, луѓето подобри и попаметни” Ако веднаш  штом прочитавте си помисливте”ништо ново “, на кого ...

Колумна: Информатичко општество

13.11.07 03:35

Се трудиме да се издигнеме како информатичко општество, а не ги забележуваме пропустите во секојдневните, едноставните неопходните и наизглед споредните, а сепак битните нешта п...

Колумна: Единствена тема за која не се решив да пишам

10.11.07 01:05

Да Баш така Единствена тема за која не се решив да пишам Тоше!!!  А з,ш Па…незнам Можит не се сметав за меродавен да пишам за АНГЕЛ Можит не пишев зашо не сакав да ги акна...

Колумна: М А К Е Д О Н И Ј А – П Е Р Е С И Л А

28.10.07 00:10

Абре кај ојде ова светов Добро бре свету, западу или како да ве наречам, знаев знаев ама до олку да сте глупи не знаев Имам слушано ама не вервев Знам дека уште дедоТито велеше ...

Dr Batkoski pod artikli