Македонија - Page 842 of 842 - OhridNews
Македонија на ЕП во Шведска

07.12.06 10:06

Најдобрите Македонски ракометарки ќе земат учество на  Европско првенство што од денеска до 17 деклември се одржува во Шведска На собирот на најдобрите 16 од стариот континент м...

Ерменија можен противник ??

23.04.04 15:00

Македонската фудбалска репрезентација  ја продолжува потрагата по втор спаринг-партнер пред почетокот на ЕП-2008, што во јуни ќе се игра во Австрија и Швајцарија Веќе е договоре...

Ерменија можен противник ??

23.04.04 15:00

Македонската фудбалска репрезентација  ја продолжува потрагата по втор спаринг-партнер пред почетокот на ЕП-2008, што во јуни ќе се игра во Австрија и Швајцарија Веќе е договоре...

Ерменија можен противник ??

23.04.04 15:00

Македонската фудбалска репрезентација  ја продолжува потрагата по втор спаринг-партнер пред почетокот на ЕП-2008, што во јуни ќе се игра во Австрија и Швајцарија Веќе е договоре...

Суспендиран теренот во Тетово ! !

16.04.00 00:05

Комесарот за натпревари Миле Спиркоски, по рагледување на изјавите дадени од службените лица во врска со прволигашкиот натпревар Шкендија ХБ – Работнички Кометал, прекинат...

Dr Batkoski pod artikli
МИА Банер