COVID 19 - Page 5 of 259 - OhridNews

COVID 19

15.04.22 16:26

Едно новозаразено лице со Ковид 19 во Охрид, оздравени 12

Според податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 ...

14.04.22 16:12

3 нови случаи на Ковид 19 во Охрид, 12 оздравени

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

12.04.22 16:05

Нови 150 случаи со Ковид 19 од нив 5 од…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

12.04.22 14:34

Се укинува носењето маски во затворeни простории, Владата ги усвои…

Откако претпладнето Главниот координативен кризен штаб (ГККШ) ги ус...

10.04.22 14:38

Нови 7 случаи на Ковид-19 во Охрид, 4 оздравени

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24...

09.04.22 17:42

Нови 149 случаи со Ковид-19, од нив 4 во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

08.04.22 16:09

Нови 163 случаи со Ковид-19, од нив два во Охрид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...

08.04.22 08:35

Се чека одлука на Кризниот штаб и Владата за олабавување…

Главниот координативен кризен штаб деновиве се очекува да ги разгле...

07.04.22 13:32

4 нови случаи на Ковид 19 во Охрид, едно починато…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 2...