Охридски Разговори - Page 4 of 5 - OhridNews

Охридски Разговори

09.12.14 14:32

Видео: Дали во Македонија живеете во куќи, имате патишта?

Охриѓанката Натали Башоска веќе пет месеци живее во Њујорк, каде шт...

27.11.14 17:57

Видео: Спектаклот на „Рибари“ од земја, вода и воздух

Навивачката група „Рибари“ – Охрид, во саботата го одбележа 2...

30.10.14 10:28

Видео интервју: Никој во Австралија не е како охриѓани

Со години охридското социјално друштво „Св Наум Охридски“ од Мелбур...

12.08.14 07:00

(Видео) Дамјан Пејчиноски: Треба се размисли дали сакаме културeн центар…

Многуминаа го познаваат по настапот во финалето на најголемиот свет...

30.07.14 07:00

Владимир Четкар: На град кој е светско културно и природно…

Охрид мора внимателно да ја креира културно-музичката понуда, која ...

09.07.14 14:16

Автоматизиран пловен објект го испитува квалитетот на водата во македонските…

Целосно автоматизирано пловило го испитува квалитетот на водата во ...

20.05.14 18:33

Стоматолошка ординација „ДЕНТОРИА“

15.02.14 13:09

Видео интервју: Охридските бавчанџиски фамилии ја продолжија традицијата на славење…

За празникот „Св Трифун“, во охридскиот регион врзани се многу обич...

09.02.14 07:00

(Видео) Даниел Кајмакоски: Многу ми значи поддршката од Македонија –…

Скромен, исклучително непосреден и отворен, македонскиот претставни...