Охридски Разговори - Page 5 of 5 - OhridNews

Охридски Разговори

25.01.14 11:31

Видео: Богојавление-Водици низ објективот на Аl jazeera

Одбележувањето на големиот христијански празник Богојавление-Водици...

22.01.14 13:50

Видео: Како се одбележа Водици во Охрид

Одбележувањето на големиот христијански празник Богојавление-Водици...

14.01.14 15:55

Видео: Шеици во посета на Нуркачкиот центар „Амфора“ од Охрид

Облечени во традиционална облека, шеици заедно со членовите на Нурк...

13.01.14 20:27

Видео + фото:Субрата Рој и мега проектот Љубаништа лајт мотив…

Кај да си за Василица во Вевчани да си Ова село со немирен дух 14 в...

28.12.13 18:45

Видео: „Легендата живее меѓу нас – Ди-џеј крејзи Славе осуден…

Диџеј крејзи Славе е вистинска урбана легенда Со децении тој е акти...

14.12.13 07:00

Видео интервју со Антонио Додевски: Алпинизмот како филозофија на живеење

Уште во 50-тите години од минатиот век алпинизмот во Македонија се ...

07.12.13 07:00

7 години OhridNews

На денешен ден пред 7 години, во предвечерјето на големиот празник ...

06.12.13 12:13

Охридски разговори со Александар Леко Радиќ: Св.Климентовата награда ми е…

Спортската легенда на Охрид Александар Леко Радиќ, таткото на марат...

29.11.13 07:00

Видео интервју со Стрезо Стаматовски: Живејте го својот сон

Стрезо Стаматовски е еден од најпрепознатливите ликови на Охридскио...