Охрид - Page 2 of 5288 - OhridNews

Охрид

03.10.22 23:27

За 15 месеци целосно ќе биде рехабилитиран регионалниот пат Подмоље…

По два месеци доцнење, од понеделник ќе биде пуштена трасатата од О...

03.10.22 16:01

Нова фекална канализација на улица „Даме Груев“

Денеска започнаа градежните активности за поставување нова фекална ...

03.10.22 15:47

Се одржа првиот академски час и на ФТУ

Се одржа првиот академски час за новите студенти и на Факултетот за...

03.10.22 15:06

Запленети 177 парчиња охридска белвица, приведено лице од Република Албанија

Полицијата денеска привела лице од Република Албанија во чие возило...

03.10.22 14:48

Бројни волонтери, активисти, поддржувачи, пријатели на Црвен крст Охрид на…

Бројни волонтери, активисти, поддржувачи, пријатели на Црвен крст О...

03.10.22 13:55

Започна академската година на УИНТ „Св. Апостол Павле“

Прв академски час се одржа денес на Универзитетот за информатички н...

03.10.22 11:41

Искршени млади дрвја од дрворедот на „Туристичка“

Продолжува неодговорното однесување на поединци или групи кои права...

03.10.22 09:58

Објавен Јавен повик за доделување образовен додаток за студенти од…

Општина Охрид, во врска со својата надлежност за социјална заштита ...

03.10.22 08:53

Напладне со Владимир Алексијоски: ЈП “Колекторски систем” со милионски сметки…

ЈП”Колекторски систем” во милионски долг за струја, а с...